Skriv til os 

Personlig udvikling

Nogle gange har vi brug for vejledning og måske også nogle nye øjne på os selv. Det kan være, du oplever store forandringer i dit liv – privat som professionelt. Og det kan være svært at få armene rundt om hele problemstillingen alene.

Det kan vi hjælpe dig med. Vi er begge coaches og mentorer med mange års erfaring. Vi arbejder altid styrkebaseret og ønsker at få dig til at lyse op der, hvor du ønsker, dit lys skal skinne mest. Vi vil gøre os umage for at give dig indsigt i dine talenter og give dig handlekraft til at få rykket på de vigtige ting.

Vi er ikke psykologer, og vi er ikke skilsmisserådgivere, men vi ved, at privatliv og arbejdsliv går hånd i hånd, og vi har stor forståelse for, at privatlivet kan påvirke arbejdslivet og omvendt. Vi har selv oplevet mange ting i vores liv, og vi ved, hvor vigtigt det er, at have en person der i perioder kan være en form for vikarierende håb for, at du får tid og kræfter til at tage beslutninger om din videre fremtid.

New placement

Du kan også læse om vores eksklusive New Placement forløb som er for dig, der har brug for at blive holdt solidt i hånden, og har brug for ,en acceleret proces. Dog gør vi opmærksom på, at vi pt har ventetid på et personligt New placement forløb, så skrive en mail på hello@braveperformance.dk , så kontakter vi dig for en dialog. 

Vi laver individuelle forløb, hvor vi kan

– hjælpe dig videre i et nyt job

– styrke dine talenter, så du kan performe bedst muligt i dit job

– give dig indsigt i, hvad dine toptalenter er, så du med lethed kan accelerere dem

– skabe et overblik over din situation og give dig råd til handling og udvikling

Skriv eller ring til os, så kan vi mødes og sammen vurdere, om vi er det rigtige match.
Første møde giver vi dig helt gratis.