foredrag der gør en forskel

Talentfulde foredrag

Birte og Pernille holder foredrag om mange emner indenfor talentudvikling, ledelse, personlig performance og ikke mindst mod. Nedenstående foredrag kan bookes. Hvert foredrag tager mellem 45 og 70 min.

foredrag der gør en forskel

Talentfulde foredrag

Birte og Pernille holder foredrag om mange emner indenfor talentudvikling, ledelse, personlig performance og ikke mindst mod. Nedenstående foredrag kan bookes. Hvert foredrag tager mellem 45 og 70 min.

talentfulde fordrag

5

Find modet til at performe

På foredraget hører du om, hvordan du får mod til at gøre den rette forskel, hvilket tit kræver handlekraft og risikovillighed. Du får inspirerende historier om netop handlekraft, sporskifte og beslutninger med højt spil.

5

Unleash your talents

På foredraget hører du om, hvordan talenter kan få dig i dit bedste flow, og hvordan dine non-talenter kan tage pusten ud af enhver situation. Du lærer, hvordan du kan stå stærkere ved at forstå din talent-sammensætning og med lethed fremstå med fornyet styrke.  

5

Håndtering af nervøsitet: Fra ego til selvtillid

På foredraget inspireres du med indsigter i, hvorfor vi bliver nervøse, når vi skal performe. Du bliver klogere på, hvordan dit ego kan være din største modstander, og hvordan du i pressede situationer bliver stærkere til at bevare din selvtillid og fremstå styrket.

5

Kunsten af kommunikere og blive forstået!

På foredraget bliver du inspireret med kommunikationsværktøjer med afsæt i positiv psykologi. Du bliver inspireret med konkrete retoriske værktøjer, som gør en stor forskel i samarbejdet med andre, og dermed giver dig en bedre indsigt i at møde andre i øjenhøjde.

5

Kick-start innovationen

På foredraget inspireres du med værktøjer, der skaber nye veje til innovation. Du får indsigt i, hvad der er hæmmende faktorer for at få innovation til at lykkes. Du bliver introduceret til 2 teorier, som efterfølgende vil give dig mulighed for bedre at afkode hæmmende og fremmende innovationsrejser.

5

Taler du kropssprog? Undgå at blive en mus eller en elefant

På foredraget bliver du inspireret med værktøjer, der støtter op om et positivt kropssprog. Du får indsigt i, hvordan du kan afkode andres sindstilstand, fordi kroppen aldrig lyver. Du får historier med afsæt i ”Din krop skriger så højt, at jeg ikke kan høre, hvad du siger!”

5

Millenials på arbejdspladsen

På foredraget får du inspiration til at forstå den ”unge generation”. Du får indsigt i, hvad der driver dem, og hvordan du bedst samarbejder med dem. Vi adresserer behovet for feedback, og særligt hvordan du bedst leder dem. 

5

Så stress dog af mand!

På foredraget får du inspiration til at forstå forskellen på, om vi på arbejdspladsen har travlt eller er stresset. Du får værktøjer til at tage vare på den svære samtale om stress/travlhed. Vi taler om stress som vores tids folkesygdom og giver vores vinkler på, hvordan vi kan være med til at modvirke stress.

Skriv eller ring til os, så kan vi mødes og sammen vurdere, om vi er det rigtige match.
Første møde giver vi dig helt gratis.